Zveřejněno: 15.04.2024
Kategorie: Otázky a odpovědi

Nejčastější otázky a odpovědi IV.

Velmi často řešíme zařízení, které máme v kategorii iBazar. Co označení A, B, C vypadá? Jsou poškozené? Jak je na tom displej, není poškrábaný? A co záruka? To vše a další naleznete v popisu níže.

Kategorie A značí produkty zánovní (výstavní), či mírně použité. Zařízení je odblokované pro české i zahraniční operátory, s nastavením v českém jazyce. Je plně funkční a bez jakéhokoliv poškození. Displej nejeví známky používání a nenese poškození v podobě škrábanců či mikro vlásečnic. Tělo telefonu a zadní kryt jsou v perfektním stavu, bez oděrek. Pokud hledáte iPhone za dobrou cenu, nejen funkční, ale i vzhledově v top stavu, neváhejte s nákupem z této kategorie.

Kategorie B značí produkty použité s mírným poškozením. Zařízení je odblokované pro české 
i zahraniční operátory, s nastavením v českém jazyce. Zařízení je plně funkční. Na displeji mohou být velmi malé škrábance či mikro vlásečnice, které nemají vliv na jeho funkčnost. Tělo telefonu může nést známky používání, ovšem bez výrazného poškození. Pokud hledáte iPhone s nejlepším poměrem cena/výkon, a nevadí vám možná oděrka či mikro vlásečnice, neváhejte s nákupem z této kategorie.

Kategorie C značí produkty použité se značnými známkami poškození. Zařízení je odblokované pro české i zahraniční operátory, s nastavením v českém jazyce. Přístroj je i přes známky poškození plně funkční. Displej může jevit známky dlouhodobého používání v podobě vlásečnicových oděrek, či většího množství škrábanců a vrypů, které nemají vliv na jeho funkčnost. Tělo i zadní kryt může nést známky používání v podobě oděrek, škrábanců nebo vrypů. V případě, že neřešíte vzhled zařízení a jste nenáročný uživatel, který ocení především funkčnost, neváhejte s nákupem z této kategorie.

Na všechna iBazarová zařízení poskytujeme záruku 12 měsíců.